Datum: 25-06-2021 - 15:42
12
okt
'13

Sieme van Het Feest van Harry, tapt zich bij de beste 20 Heineken bartenders van Nederland!

Het Feest van Harry heeft sinds 2012 het predicaat “Star Serve”. Dit betekent dat zij voldoen aan de hoge eisen van het kwaliteitsprogramma van Heineken. Er zijn in Nederland ruim 300 cafés met deze titel. Heineken selecteert niet alleen in Nederland, maar wereldwijd bars en cafés...

die voldoen aan deze kwaliteitseisen. Er komt namelijk veel bij kijken om een goede Heineken te tappen en te serveren. Als dit perfect gebeurt, is Heineken op z’n lekkerst en is het verschil echt te proeven.

Vanuit dit programma is Heineken nu op zoek naar de beste Heineken Star Serve bartender. Namens het Feest van Harry heeft Sieme Nulkes afgelopen woensdag meegedaan aan de Heineken Star Serve Globel Bartender Finals 2013 (klik hier voor het promofilmpje). Een jury gaf punten voor het spoelen, tappen, afschuimen en het serveren van het perfecte biertje. De eerste ronde leverde Sieme al gelijk 92 van de 100 punten op. Na twee rondes stond hij op een prima plaats zes. Dit gaf recht op een plek in de dag-finale. Helaas werd hij daarin 10e en dat was net niet genoeg om tot de landelijke finale door te dringen.

Ondanks het missen van de finale zijn ze bij Het Feest van Harry erg trots op het feit dat hun barkeeper van het kleinste kroegie uit Noordwijkerhout, bij de beste 20 Heineken-barkeepers van Nederland behoort. Sieme namens de redactie van BON van harte gefeliciteerd met dit mooie behaalde resultaat.

Foto PR