Datum: 02-10-2023 - 00:23
03
okt
'13

Mix Department Store in de top 3 beste retailers van de Duin- en Bollenstreek.

Met de feestdagen alweer bijna voor de deur wilde de redactie van het zakenmagazine Bollenstreek IntoBusiness eens graag weten welke winkeliers in de crisis (lees nieuwe economie) de kansen opzoeken. Deze redactie ging op onderzoek uit en kwam tot twee belangrijke conclusies:...

dat het heus niet overal kommer en kwel is in de retail en dat de Duin- en Bollenstreek over een prachtige mix van winkels beschikt. Bij het samenstellen van deze lijst werd gekeken naar het nemen van gezamenlijke lokale initiatieven, innovatie, communicatie, acties, assortiment en klantgerichtheid waarbij de ondernemer zelf ook duidelijk het verschil maakt. De lijst is in nauwe samenwerking met retail specialisten uit het brede netwerk van Bollenstreek IntoBusiness samengesteld, volledig onafhankelijk en zonder commerciële of andere belangen.

De top 3 van de top 25 van beste retailers (winkeliers) van de Duin- en Bollenstreek.

1 > PLUS Van Dijk Voorhout

2 > De Porseleinkast Katwijk


3 > Mix Department Store Noordwijkerhout
Al weer 2 decennia lang actief. René Vijlbrief heeft sinds de start in 1993 veel veranderingen in de markt meegemaakt en wist daar altijd feilloos op in te springen. Bezoek zijn prachtige kledingzaak in Noordwijkerhout of bekijk zijn website maar eens. Als er een branche is waar ‘Hare Majesteit de consument’ een enorme verandering van haar kooppatroon heeft ondergaan is het deze wel. Knap dat René met zijn team toch goed blijft scoren.

9 > NIK Kappers Noordwijk/Noordwijkerhout

17 > Bader Schilderwerken Noordwijkerhout

Hieronder kunt u de volledige uitslag van de top 25 bekijken, klik op de foto voor een vergroting. In de fotogalerij staan de foto's van het in het zonnetje zetten van de top 3 door John van der Tol van het zakenmagazine Bollenstreek IntoBusiness. Helaas was René Vijlbrief van Mix verhinderd bij de uitreiking, op een later moment zal de uitreiking van de derde plaats nog gaan plaatsvinden.