Datum: 03-04-2020 - 08:41
23
sep
'13

Waarschuwing voor scootmobielrijders.

Binnen de regio zijn oplichters actief. Deze oplichters doen zich voor als een medewerker van de Sociale Dienst of de leverancier van uw scootmobiel. Zij laten u een legitimatiebewijs zien en bieden u de mogelijkheid om uw scootmobiel tegen een klein bedrag te kopen. Zij geven...

aan dat de scootmobiel uw eigendom wordt en dat u aan het CAK geen eigen bijdrage meer hoeft te betalen. U moet hier niet op ingaan. U kunt uw scootmobiel niet kopen of verkopen.

Scootmobiel in bruikleen
Als u een scootmobiel van de ISD hebt gekregen dan hebt u deze scootmobiel in bruikleen. De ISD huurt voor u een scootmobiel bij de firma Beenhakker, Meyra of Welzorg. Als u uw scootmobiel niet meer gebruikt dan levert u deze scootmobiel weer in. 

Melden
Als iemand bij u aan de deur komt en vraagt of u de scootmobiel wilt kopen dan adviseren wij u de naam die op het legitimatiebewijs staat te noteren en direct contact op te nemen met de ISD Bollenstreek. Ook als iemand al eerder bij u aan de deur is geweest adviseren wij u dit bij de ISD te melden.

Bereikbaarheid ISD
Telefoon     : (0800) 95 67 000 (gratis)
Website      : www.isdbollenstreek.nl
Per mail       : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Persoonlijk   : Bezoek het Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout