19
sep
'13

Open dag Bowlingvereniging Noordwijkerhout.

Op zaterdag 28 september van 12.00 uur tot 14.00 uur organiseert bowlingvereniging Noordwijkerhout (BVN) in samenwerking met Flamingo Bowling en Changing Experience een Open Dag. Deze dag wordt gehouden in Flamingo Bowling, Langelaan 2 in Noordwijkerhout. Tijdens deze Open Dag...

zal er door professionele trainers een clinic worden gegeven over bowlen. Ook krijgt u uitleg en informatie over bowlen in het algemeen en de mogelijkheden voor bowlen bij de BVN. Door diverse leden van de vereniging zal een demonstratie worden gegeven. Natuurlijk kunt u zelf ook nog het geleerde in praktijk brengen.

Doel van deze Open Dag is het aantrekken van nieuwe leden, voor zowel de jeugd als de senioren. We hebben ruimte voor leden vanaf 8 jaar. De jeugd speelt de competitie op maandag om 16.30 uur. Elke donderdag om 16.30 uur wordt er door gediplomeerde trainers les gegeven. Je mag met de jeugd meespelen tot het seizoen waarin je 18 jaar wordt. De senioren spelen op maandag 20.00 uur (vroege league) en 21.30 uur (late league) een competitie in trio verband. Dinsdagavond 20.00 uur wordt de league in viermansformatie gespeeld. Voor alle leagues worden nog meerdere vaste spelers / reservespelers gezocht om teams compleet te maken of uit te breiden.