Datum: 02-06-2020 - 18:46
18
sep
'13

ODI heeft een nieuw programmaboekje!

Het nieuwe programmaboekje van toneelvereniging ODI voor het seizoen 2013-2014 is uit. In het boekje staan alle stukken beschreven die toneelvereniging ODI dit seizoen op de planken zal brengen. Dit seizoen is er gekozen voor twee komedies, zowel in november 2013 als in maart 2014...

In januari 2014 speelt ODI weer een leuk stuk voor de (jonge) jeugd. Onze donateurs ontvangen in de  komende weken ook het nieuwe programmaboekje.

De programmaboekjes zijn overal in de Bollenstreek te vinden zoals bij de bibliotheek in Noordwijkerhout, de VVV-Noordwijkerhout, bij drogisterij Letschert in Hillegom en bij de SPAR in De Zilk. Ook via de website www.toneelverenigingodi.nl is het programmaboekje te downloaden, klik hier.

Ook dit najaar wil ODI graag weer zoveel mogelijk mensen ontvangen tijdens de uitvoeringen en daarom verloot ODI een aantal vrijkaarten. Wanneer u kans wilt maken op deze vrijkaarten dan hoeft u alleen een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adresgegevens en emailadres en wanneer u dan gewonnen heeft krijgt u zo snel mogelijk bericht en natuurlijk krijgt u de kaartjes dan thuisgestuurd!

ODI is ook dit seizoen zoekende naar nieuwe leden. Of je nu wilt acteren, grimeren of decors wil ontwerpen en bouwen, iedereen is welkom bij ODI. Moet je ervaring hebben met toneelspelen? Nee! Moet je er heel veel zin in hebben? Ja! Voor meer informatie www.toneelverenigingodi.nl