Datum: 18-04-2021 - 02:18
16
sep
'13

Heeft uw kind altijd al eens op een pony willen rijden?

Dan is er zaterdagmiddag 21 september de mogelijkheid om uw kind kennis te laten maken met het omgaan en rijden op pony’s en paarden. Het wordt een spectaculaire kindermiddag waar de pony’s centraal staan. Zo is er uiteraard een pony-ritje voor € 1,- en kan er ook een hoefijzer...

geverfd worden voor € 1,50 een mooi aandenken voor thuis. Rond de klok van 13.30 uur geeft de wel bekende hoefsmid Beer Koetsier een demonstratie van een paard warm beslaan en een pony bekappen. Erg leuk om naar te kijken! Tevens zal er deze middag ook een loterij plaatsvinden met leuke prijsjes, kortom een leuke middag voor jong en oud.

Uiteraard is er ook wat te snoepen en te drinken te verkrijgen. De opbrengst van deze middag wordt geschonken aan de kindermiddag van CV De Vikings, welke gehouden wordt op zondag 23 februari 2014 met een geweldige act ook voor de allerkleinste.

De kinderen die op deze middag geweest zijn, krijgen een uitnodiging mee voor de kindermiddag in 2014. De pony-middag wordt gehouden op zaterdag 21 september van 12.00 uur tot 17.00 uur, bij "Stal Yvonne" aan de Hogeweg in Noordwijk (bij het skatepleintje de Hoge weg op en rechtdoor rijden tot net voorbij de brug). Op deze dag zullen er bordjes staan die u naar de pony’s en paarden zal begeleiden en er is gratis parkeren.