Datum: 26-11-2022 - 19:21
13
sep
'13

Noordwijkerhouters geen behoefte om mee te praten over samenwerking Bollenstreek.

Noordwijkerhouters hebben blijkbaar niet zo'n behoefte om mee te praten over de toekomstige samenwerking van alle gemeenten in de Bollenstreek. Op de bijeenkomst in het gemeentehuis gaven maandagavond 2 september slechts 50 inwoners (incl. lokale politici) gehoor. Donderdagavond...

12 september was er in de raadszaal een openbare, beeldvormende vergadering van de commissie Bestuurlijke Aangelegenheden en Middelen. De Noordwijkerhoutse burgers, verenigingen, instellingen, etc. kregen de gelegenheid om op deze avond in te spreken, over de mogelijke inhoud en vorm van de bestuurlijke samenwerking tussen de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen en Katwijk. Helaas meldde zich daar niemand om in te spreken en om mee te praten.

Leon Floor voorzitter van de klankbordgroep in de Bollenstreek gaf nog wel een uiteenzetting over de stand van zaken tot nu toe. Vervolgens ontstond er al tussen de commissieleden een discussie over het nog niet aanwezige raadsvoorstel, die eigenlijk pas volgende week donderdag op het programma staan. Voorzitter mevrouw Kuijper-Vrugt kapte de discussie abrupt af met de woorden, "ineens heb ik dat dan en volgende week gaan we verder".
Foto pr