Datum: 24-09-2021 - 11:51
13
sep
'13

Nieuw NOV evenement in Noordwijkerhout "Fashion & Food".

Na een zomer vol met activiteiten heeft het NOV besloten om in het najaar een nieuw evenement voor Noordwijkerhout te introduceren en dat is "Fashion & Food".  Bij dit nieuwe evenement kunt u onder het genot van een hapje en een drankje, rondom de witte kerk genieten van de...

nieuwste trends op het gebied van de Mode 2013/2014. Er wordt tussen de verschillende deelnemende modezaken een rode loper van maar liefst 500 meter uitgelegd en daarover lopen de modellen door het hele centrum van Noordwijkerhout.

 

Tussen de show door kunt u van een bijzonder optreden genieten van Dansschool Jorien Boot uit Noordwijk. Een uitgebreid scala aan winkeliers doen mee aan dit evenement.

Voor de Fashion 2013 zijn dit: MIX Department Store, Alexander Suits, KiwiKids, HEMA, Shoeby, Takko, Annemiek Fashion, Going Out en Carlady.

De visagie wordt verzorgt door DA Bemelman, Etos en Ariene Inden Cosmetics.

Kapsels  worden gedaan door: Style by Wendy’s en NIK kappers.

 

Hapjes worden o.a. verzorgt door Brasserie Bij de Buren, Restaurant het Wapen van Noordwijkerhout, Lunchroom Arthur.

 

Kom dus 28 september tussen 11.30 uur en 17.00 uur gezellig naar het voor deze dag het "Mode-hart van de Bollenstreek" en laat u verrassen. Later volgt er op BON meer informatie met nieuws over speciale acties, maar u kunt "Fashion & Food" ook volgen via Facebook, klik hier.