Datum: 08-02-2023 - 18:15
09
sep
'13

"Hout de dief" bij De Bouwmeester. (filmpje)

U heeft onlangs op BON kunnen lezen over het dichttimmeren, maar later toch ook weer niet, van De Bouwmeester. Het begin van timmerwerk zat tot aan gisteravond rondom de palen, maar nu toch ook weer niet. Vannacht rond 0.00 uur heeft een onbekende man een gedeelte van het hout weggehaald...

rond middernacht was hij aan de slag gegaan met een accuboormachine en al. Eén van de omwonende hoorde het geluid en zag uit het raam dat de man bezig was het hout los te halen en om het mee te nemen. De waakse getuige bedacht zich geen moment en maakte een filmpje met haar mobiel. Op het filpmje is door de kwaliteit van de mobiel en het schaarse licht ter plaatste helaas niet te zien wie dader is, maar wel dat de man rustig met het hout op zijn nek wegfietste rechts af de dorpsstraat in richting het VVV kantoor.

 

Daar kwam de dief van het hout een Noordwijkerhouter tegen die zijn hondje uitliet en hem heel verbaasd nakeek. Want ja wat doet iemand op de fiets met zoveel hout op zijn nek rond de klok van 0.00 uur in ons dorp. Volgens de getuige, die de man overigens niet herkende, had deze persoon een fors postuur. De eigenaar van het pand gaat aangifte van diefstal doen bij de politie, heeft u ook dit persoon zien rijden bel dan de politie 0800-0011.

Links de foto met hout en rechts missen we een gedeelte.


Filmpje van de getuige met een passend achtergrondmuziekje.