Datum: 18-01-2022 - 18:05
06
sep
'13

Opbrengst SamenLoop voor Hoop is geworden : € 64.112,48!

Het succes van de SamenLoop voor Hoop op het terrein van SJC aan de Lageweg in Noordwijk op 22 en 23 juni is nog een keer extra bevestigd. Na afloop van het evenement hebben veel teams, bedrijven en particulieren nog extra bedragen toegevoegd aan het saldo. Waarmee nu...

de totaal  opbrengst van de SamenLoop voor Hoop Noordwijkerhout/Noordwijk is uitgekomen op € 64.112,48! Dit totale bedrag gaat naar het KWF en wordt ingezet voor het noodzakelijke onderzoek naar kanker.

‘Een resultaat om trots op te zijn en waaruit blijkt dat de samenwerking tussen Noordwijkerhout en Noordwijk zorgt voor een hogere opbrengst’, aldus voorzitter Danielle Brink. Heel graag wil ik iedereen dan ook bedanken voor alle inzet.  Op dit momenten zijn er ook nog enkele prijzen niet opgehaald van de loterij die is georganiseerd tijdens de SamenLoop voor Hoop, heeft u nog een lot kijk dan nog even op de website www.noordwijk.samenloopvoorhoop.nl. Wie weet ligt er nog een prijs voor u klaar.

Op verschillende plaatsen in Nederland organiseren vrijwilligers een SamenLoop voor Hoop. 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarmee halen ze geld op voor KWF kankerbestrijding.

Er wordt niet alleen gewandeld, de teams hebben ook kraampjes met (zelfgemaakte) spulletjes, hapjes en drankjes. Er zijn leuke activiteiten en lokale artiesten zorgen voor spetterende optredens. De eregasten bij de SamenLoop zijn (ex-)kankerpatiënten, ook wel survivors genoemd. Zij staan het hele weekend in het zonnetje.