Datum: 01-06-2020 - 15:05
06
sep
'13

September openles maand Twirl Vereniging KNA

Twirl- en majorette vereniging KNA uit Noordwijk maakt, na de zomervakantie vanaf maandag 2 september, weer een sportieve start met haar reguliere trainingen. Het afgelopen weekeinde heeft de vereniging een trainingsweekeinde achter de rug. Met techniekles, workshops dans/presentatie...

en breakdance. Natuurlijk werd er aandacht besteed aan alle routines, want 15 september staat de eerste wedstrijd van de 2e helft van het seizoen al weer op het programma. Onder leiding van trainster Sabina Hoogendijk is het mogelijk voor zowel beginnende recreanten vanaf 6 jaar, voor zowel solisten als groepen tot en met het hoogste NK/EK – TOP-wedstrijdniveau te trainen bij KNA.

We hebben er weer veel zin in en heten nieuwe leden van harte welkom. Vind jij sport, muziek, dans gecombineerd met baton twirling een uitdaging, kom dan langs om onze sport beter te leren kennen. Wij nodigen een ieder uit om in de maand september te komen kijken en mee te doen aan twirl les. Op maandagavond tussen 17.00 en 18.00 uur traint het juvenile team dit zijn de meiden vanaf 8 jaar. Aansluitend is er tussen 18.00 en 19.00 uur techniekles voor alle leden in de (bovenste) gymzaal van het Teylingen College locatie Leeuwenhorst, Langelaan 1 te Noordwijkerhout.

Op vrijdagmiddag/avond ben je welkom vanaf 16.00 tot 20.00 uur om een kijkje te komen nemen tijdens de training in sporthal “de Overkant” deze is gelegen tussen VV Noordwijk en het Northgo College, Duinwetering 107 te Noordwijk. Heb je vragen bezoek onze site www.knanoordwijk.nl of stel hem op en mail het naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op de foto Nicole Nederstigt uit Noordwijkerhout.