Datum: 27-09-2023 - 23:14
31
aug
'13

Nog nooit zoveel prinsen en prinsessen gezien in Noordwijkerhout. (update foto's)

Het laatste evenement van het NOV van een zeer succesvol zomer evenementenprogramma in Noordwijkerhout is een succes geworden. Heel veel kinderen met hun ouders en opa's en oma's kwamen op de prinsen- en prinsessendag af. Zelfs de vier prinsessen van de carnavalsverenigingen....

in Noordwijkerhout en De Zilk gaven acte de presence. Ook zij mochten een ritje mee door ons dorp met de glazen koets, aangevuld met nog een aantal kleine prinsesjes. Prinses Fatum van de Kaninefaaten, Prinses Delphini van de Duinknijnen, Prinses Diana van de Keiebijters, Prinses Freya van de Vikings genoten zichtbaar van de tocht en kregen als toegift een waterval van één van de paarden. (zie foto)

Voor de kinderen was een kasteeltent geplaatst waar ze gekleed en geschminkt konden worden als prinsen en prinsessen. De hele dag heeft er een lange rij gestaan, maar de beloning was onder begeleiding van lakeien en hofdames een ritje in een echte glazen koets door het centrum van Noordwijkerhout. Een leuk initiatief van het altijd druk organiserende NOV in Noordwijkerhout.

Foto's in de fotogalerij redactie BON. Klik hier voor de foto's van JP.