Datum: 02-10-2023 - 09:55
31
aug
'13

Collin de Vries door naar de Battle in "The Voice of Holland". (update)

Het in de hele wereld immens populaire tv-programma van RTL4 "The Voice of Holland", is weer van start gegaan. En gelijk ook goed want veel talenten passeerden de vier coaches en kijk Noordwijkerhout wordt weer op de kaart gezet. Noordwijkerhouter Collin de Vries stapte plotseling...

(update: bij eerste bericht een blokkade, lees meer...is nu opgelost)

bij de Blind Auditions het podium op van de The Voice of Holland en terecht kreeg hij twee van de vier stoelen van de coachen gedraaid. Ali B. en Trijntje Oosterhuis wilde Collin wel in hun team hebben en uiteindelijk koos Collin voor Ali B.

Zoals gezegd komt Collin de Vries uit Noordwijkerhout heeft de muzikaliteit van zijn vader Ralph de Vries. Hij is 21 jaar, speelt in meerdere bands en wordt bijna ieder weekend geboekt. Daarnaast geeft hij ook drumles aan de Rockschool in Leiden, wil je meer weten over Collin bekijk het filmpje. Op de televisie waren tijdens de uitzending zijn ouders Ralph en Kirsten (werkt bij Padua) de Vries en huisvriend Chris de Jong als support aanwezig (zie foto). Super voor Collin en ook een beetje voor Noordwijkerhout dat hij door is en natuurlijk gaan we hem volgen tijdens The Battle van "The Voice of Holland".

U kunt hieronder het interview en de auditie terug bekijken.