Datum: 02-10-2023 - 10:55
30
aug
'13

Eigenaar timmert De Bouwmeester dicht.

Eigenaar Nulkes van de Bouwmeester is het spuugzat hij heeft een nieuwe huurder voor het pand aan de Dorpsringweg, maar hij kan geen vergunning krijgen voor een restaurant. Door de leegstand, zegt de heer Nulkes, wordt de onderdoorgang langs de raampartij steeds meer een rotzooitje....

er wordt door mensen geürineerd, hij vindt er regelmatig hondendrollen en geparkeerde fietsen beschadigen zijn ramen. Dus alles bij elkaar en het feit dat ik geen vergunning krijg heb ik besloten om de boel maar dicht te timmeren, aldus Nulkes. Vrijdagavond heeft de heer Nulkes een start gemaakt met het dichttimmeren van de voorkant van de Bouwmeester en hoopt hij het hele boeltje snel dicht te hebben.

De Gemeente heeft het veel besproken pand "de Bouwmeester" ingedeeld als horeca-categorie 1. Het is dan ingedeeld als lichte horeca, hieronder vallen een ijssalon, theehuisje, croissanterie, dagcafé of een dagrestaurant en dit soort horeca moet om 22.00 uur de deur sluiten. De mogelijk nieuwe huurder (een restaurant) van het pand en Bouwmeester eigenaar Nulkes zouden graag zien dat het tot 23.00 uur open mag blijven. Tot die tijd zal het pand waarschijnlijk dichtgetimmerd blijven, of komt men er toch nog samen uit?