Datum: 01-06-2020 - 17:20
18
aug
'13

VVSB eindigt oefencampagne met een gelijkspel

In de laatste oefenwedstrijd voor dat de competitie begint heeft VVSB gelijk gespeeld tegen hoofdklasser Quick Boys. De Katwijkers hadden nog wel de score geopend, maar VVSB wist nog voor rust de score weer gelijk te trekken, door een wonderschoon doelpunt van Bas Ruigrok...

VVSB dat nog 2 vaste krachten (Stefan Kraaijvanger & Michael van Laere) miste door blessures startte zeer matig aan de wedstrijd waardoor Quick Boys het betere van het spel leek te hebben. Toch was het Koen Bosma voor VVSB die de eerste mogelijkheid tot een doelpunt kreeg, helaas daalde zijn voorzet net te weinig om tot een doelpunt te komen.

Na deze kans was het Quick Boys die aanviel. Vooral de aanvallers Kuhlmann en De Vries waren dicht bij een doelpunt voor de Katwijkers. Door miscommunicatie in de verdediging van VVSB kon Harry Zwarthoed doelman Ronald van der Meer met een stift verschalken.

Na dit doelpunt kabbelde de wedstrijd rustig door totdat Bas Ruigrok iets spectaculairs liet zien. Hij kreeg de bal rond de middenlijn aangespeeld, zag keeper Sip ver voor z'n doel staan en twijfelde geen moment. Hij schoot en de bal vloog strak over de keeper het doel in.

In de tweede helft was Quick Boys sterker, maar tot grote mogelijkheden leidde dit. Alleen Freke en Hoek probeerden het met een goede poging, maar hier zat de doelman van VVSB goed bij.

VVSB: Van der Meer, Hamdi (70' Tol), Zwart, Van der Slot, Headley (46' Vijlbrief), Jozic, Ruigrok, Van Niel (70' Schouten), Duindam (60' Koenders), Koster (46' Serbony), Bosma.

Op zondag 25 augustus begint VVSB weer voor de competitie. Tegenstander in Lienden is dan de plaatselijke FC. Aanvang 14.30u.

Tekst: Stefan van den Burg. Foto: Jan Valk Quick Boys
Klik voor meer foto's op de foto met een link.