Datum: 22-09-2020 - 16:19
15
aug
'13

Sercom dingt mee naar Accenture Innovation Awards 2013.

Het bedrijf Sercom van de Noordwijkerhoutse eigenaar Jan-Willem Lut, timmert flink aan de weg. Onlangs behoorde het bedrijf nog bij de laatste drie bedrijven die genomineerd waren voor de Duurzaamheidsprijs van de Bollenstreek. In oktober 2012 werd de Horti Fair Innovation Award..

2012 toegekend aan Sercom (klik hier voor de website). Onlangs heeft het bedrijf samen met EMS, zich ingeschreven voor de Accenture Innovation Awards 2013.

Accenture Innovation Awards 2013
Sinds kort staat het concept van Sercom ingeschreven voor de Accenture Innovation Awards 2013. Om de publieksprijs in de wacht te slepen heeft Air Monitoring van SERCOM en EMS, zoveel mogelijk ‘social votes’ nodig. Het is nu mogelijk om stemmen uit te brengen via de website van de organisatie. Dit kan door te stemmen via de LinkedIn-, Twitter- en Facebook- knoppen. Tot en met 5 november 2013 kun je stemmen op je favoriete concept.

Over de Innovation Awards
Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven die uitzonderlijke innovatieve prestaties leveren de erkenning te geven die ze verdienen. Daarnaast brengt het evenement in kaart hoe het ervoor staat met innovatie in Nederland. Voor de juryprijzen – de Blauwe Tulp en de Groene Tulp – worden de genomineerden door vakkundige juryleden beoordeeld op mate van innovatie, succes en potentie.

De Groene Tulp is één industrie-overkoepelende prijs voor het meest duurzame concept van Nederlandse bodem. Accenture heeft samen met de Club van Rome de Groene Tulp in het leven geroepen om het belang van duurzame innovatie te benadrukken.

Duimt u ook voor ons? Breng dan hier uw stem uit.