14
aug
'13

Het fotoverhaal van de vos en de muis

Op de BON-fotopagina bieden wij u de mogelijkheid een leuke, mooie, grappige of bijzondere (amateur) foto('s) te laten plaatsen. Er is een update op de foto-pagina van allerlei ingestuurde foto's, waaronder een serie natuurfoto's van Thea Commandeur. Zij fotografeert met regelmaat de vossen...

in het duin. Een bijzondere fotoserie is die van een vos die een muisje vangt en daarmee gaat spelen......de natuur is hard maar wel heel mooi op de gevoelige plaat vastgelegd door Thea. In de fotogalerij onderaan de pagina kunt u de foto's bekijken.

Uw foto ook op BON? Er is maar één voorwaarde aan verbonden, namelijk dat de foto('s) in Noordwijkerhout of De Zilk zijn gemaakt. Het onderwerp mag verschillen van mensen, dieren, gebouwen, een bijzondere situatie, tot een mooie plaatje van de natuur zijn. Foto's van evenementen gebruiken we voor de nieuwsitems, dus die laten we erbuiten. Laat uw fantasie de vrije loop en mail uw, bij voorkeur liggende mooiste foto('s) in een fotoformaat van minimaal 1000 x 666 pixels naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..