Datum: 05-06-2020 - 21:32
10
aug
'13

Noordwijkerhout Culinair met lekker weer en eten van start! (dag 1)

Noordwijkerhout Culinair” viert dit weekend haar 11e verjaardag. Op de eerste dag was het bij de start gelijk al lekker druk, maar dat kan ook niet anders met de aanwezigheid van een lekker zonnetje. Heeft u de start gemist? Geen probleem want u kunt vandaag...

zaterdag nog tot 23.00 uur terecht en morgen zondag is de 2de dag, dan kunt u er van 15.00 tot 21.00 uur ook nog uitgebreid van genieten.

Dit weekend gaan de deelnemende bedrijven met elkaar de strijd aan om de enige echte “Kokkerhout Culinair wissel Trofee 2013”. Een deskundige jury bestaande uit de Franse Meesterkok Jean Jacques Menanteau, voormalig eigenaar Restaurant Zegers Arjan Houwaart en mevrouw Aartman, zullen dit keer beoordelen WIE dit jaar, deze bokaal in ontvangst mag nemen en de felbegeerde titel voor 2013 in de wacht gaat slepen?

Beoordeelt wordt er op uitstraling van zowel stands als medewerkers, de aangeboden hapjes, de prijs kwaliteit verhouding, het kleurgebruik, de originaliteit & inzet. Iedere deelnemer, zowel nieuw als oud, maakt dezelfde kans, dus dat wordt weer een aardige strijd! Ook het publiek mag dit jaar weer meestemmen. De prijsuitreiking zal zondag rond 20.00 uur op het podium gaan plaatsvinden, uiteraard met bokaal, bloemen & bubbels ……….

Deelnemers 2013:
Restaurant Zegers
Het Feest van HarryBrasserie Bij de BurenCatering Bij de BurenFlamingo Bowling – Homemade Food & Beverage – Invitation Indian restaurant – Het Wapen van Noordwijkerhout – Gall & Gall – Arthur – Toko Dapur Indonesia - Landgoed Tespelduyn - ijssalon Likkie

Fotogalerij redactie BON.