Datum: 02-10-2022 - 08:53
07
aug
'13

Oefenwedstrijden topklasser VVSB 1-2.

De eerste oefenwedstrijd tegen FC Lisse werd met 3-1 verloren, de tweede tegen eerste klasser FC Uitgeest werd met 3-1 gewonnen. Gisteravond volgde alweer de derde oefenwedstrijd en ook die werd dinsdag op sportpark De Boekhorst gespeeld, dit keer was Blauw-Wit...

uit Amsterdam de tegenstander. Hieronder staan het wedstrijdverslag van de derde oefenwedstrijd, bron VVSB-website.

VVSB-Blauw-Wit
VVSB moest al vroeg in de eerste helft wisselen. Michael van Laere moest met een bovenbeen blessure het veld verlaten, voor hem in de plaats kwam Peet van der Slot. VVSB had het betere van het spel en creeerde veel kansen, maar Giovialli Serbony, Omar Hamdi en Koen Bosma konden deze kansen niet promoveren tot doelpunten.

Wanneer VVSB de kansen bleef missen, was het Blauw-Wit die liet zien hoe je een doelpunt maakt. Een goed lopende aanval van de Amsterdammers leidde uiteindelijk tot de voorsprong.

Nog net voor het rustsignaal was het dan wel raak voor VVSB. Uit een corner kwam de bal na een scrimmage voor de voeten van Serbony. Hij aarzelde geen moment en schoot hard de bal in het doel.

In de tweede helft was het Blauw-Wit die zeer snel scoorde. Van de rechterkant kwam de voorzet en de spits van Blauw-Wit kwam handig voor z’n man en kon de bal zo langs doelman Ronald van der Meer tikken. VVSB zette hierna nog meer druk en zorgde ervoor dat de Amsterdammers geen kansen meer kregen. Zelf lukte het VVSB om nog tweemaal (Koster en Ruigrok) de paal te raken, maar de bal wilde niet het doel in.

Terwijl VVSB 1 de wedstrijd speelde, voetbalde VVSB 2 tegen FC Lisse 2. Einduitslag 4-3.

VVSB – Blauw-Wit 1-2: 25’ 0-1, 41’ Serbony 1-1, 47’ 1-2.
VVSB: Van der Meer, Hamdi, Zwart, Kraaijvanger, Vijlbrief (46’ Koster), Ruigrok, Duindam, Van Niel, Van Laere (9’ Van der Slot), Serbony (60’ Jozic), Bosma.

Er volgen nog twee oefenwedstrijden, beide uit tegen UVS (11-8) en Quick Boys (17-8). 25 augustus is de eerste competitiewedstrijd uit tegen FC lienden.