06
aug
'13

Vrijwilligersvacaturebank: penningmeester EHBO Noordwijkerhout.

Noordwijkerhout en De Zilk kennen een rijk verenigingsleven en een hoge mate van vrijwillige inzet. Zeer veel vrijwilligers zijn actief bij sport- en culturele verenigingen, de zorg, de kerken, ouderenbonden, scholen, carnavalsverenigingen, feestcommissies, wijkverenigingen enz....

Zonder de inzet van de vele vrijwilligers zouden veel activiteiten niet plaats kunnen vinden. Vrijwilligers bepalen de mate van leefbaarheid en de sociale samenhang van het dorp.

Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen beschikt de gemeente Noordwijkerhout over een lokale digitale vrijwilligersvacaturebank. Iedere vereniging, maatschappelijke organisatie of instelling uit Noordwijkerhout en De Zilk kan een vacature voor een vrijwilligerstaak op de vacaturebank laten plaatsen via het formulier ‘aanmelden vacature’. Vrijwilligers kunnen via het overzicht vrijwilligersvacatures de vacatures bekijken en eventueel reageren.

klik hier voor de lokale digitale vrijwilligers-vacaturebank van Noordwijkerhout.

 

EHBO Noordwijkerhout op zoek naar een penningmeester.
De penningmeester van de EHBO, dhr. Pieter Paardekooper, heeft zijn functie als penningmeester neergelegd. Vandaar is de EHBO op zoek een nieuwe penningmeester voor onze vereniging. Mocht iemand interesse hebben voor de functie van penningmeester, dan horen wij dat graag van u. Inlichtingen zijn verkrijgbaar of u kunt zich aanmelden bij dhr. Piet Noordhuizen, voorzitter van de EHBO-Vereniging Noordwijkerhout, 0252374824 of 0641364894 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..