Datum: 14-08-2020 - 02:36
03
aug
'13

Clowntjes het zonnige middelpunt in Noordwijkerhout. (update foto's)

Het gaat tot nu toe dit jaar goed met het weer bij de NOV-activiteiten in het dorp en ook vandaag zaterdag een lekker zonnetje op clowntjesdag. Een superdag waarbij heel veel kinderen een mooi clowntje wilde worden in Noordwijkerhout. Toneelvereniging ODI had het er maar...

druk mee, om alle kinderen als clown te schminken. Bij Kiwikids in de Dorpsstraat konden de kinderen zelfs hun "body" laten schminken (zie foto). Er waren door het NOV vele leuke spelletjes voor de kinderen uitgezet en door middel van een stempelkaart konden de kinderen op het eind een ijsje bemachtigen. Van de drie aanwezige springkussens werd veelvuldig gebruik gemaakt. In de Zeestraat konden de clowntjes zich op de gevoelige plaat laten vast leggen en een uurtje later lag de foto al afgedrukt en gratis voor de kinderen klaar.

Om 14.00 uur was er een prijsuitreiking bij het VVV in de Dorpsstraat, hier werden de prijswinnaars bekend gemaakt van de wedstrijd "wie maakt de clown-trekpop". De eerste plaats was voor Joni Loef (foto), 2e Nina Tettero (foto), 3e Renske Hulsebosch (niet aanwezig). De prijswinnaars kregen onder andere een cadeaubon van Kiwikids en Suzanne's Feestshop.

De foto's in de fotogalerij zijn van de redactie van BON.

Teamfoto Sjaak Weijers.