Datum: 01-07-2022 - 01:29
28
jul
'13

Toeristische zomermarkt met ook een kraam voor een goed doel.

Op de maandagen in de zomer organiseert de NOV wekelijkse toeristenmarkten, zo is het morgen alweer de 3de keer. De markt staat er van 10.00 tot 17.00 uur rond de Witte Kerk, een leuke markt met een grote diversiteit aan producten. Eén van de kramen is ingericht voor een goed doel...

In de kraam worden knuffel apen en beren verkocht (zie foto's), waarbij de opbrengst gaat naar de actie "Steun de NCFS in het gevecht tegen Cystic Fibrosis (CF)". Cystic Fibrosis wordt ook wel taaislijmziekte genoemd en is de meest voorkomende erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting. De aandoening is chronisch en niet te genezen. De knuffels kosten € 5,- en u steunt er een enorm goed doel mee.

Outside Wishes
Een leuke en gezellige kraam om op de deze markt te bezoeken is die van Outside Wishes, een kraam (zie foto's) met betaalbare trendy buitenaccessoires. Van leuke gieters tot stoere Zweedse fakkels of een mooi beeld, trendy bloempot of handig tuingereedschap. Ze zijn altijd voor je op zoek naar nieuwe aanwinsten voor je tuin! Maak het buiten aangenamer! Voor meer informatie klik hier.

Foto's redactie BON.