Datum: 10-08-2020 - 22:11
13
jul
'13

Burgemeester Goedhart opent uitverkocht festival "Loungefest".

Zaterdagmiddag om 13.00 uur heeft burgemeester Goedhart, aan het Oosterduinse Meer, het eerste festival "Loungefest" geopend. De burgemeester kwam met een boot aanvaren en beklom met een groene krokodil het podium. De (paarse)krokodil is volgens de burgemeester...

het symbool waar de Stichting NYCE als nieuwe organisatie van een feest tegen aanliep. Er wordt door de overheid, brandweer en politie vele veiligheidseisen gesteld aan zo'n feest. De burgemeester roemde het doorzettingsvermogen van de veelal jonge organisatoren en daardoor van de paarse krokodil een groene krokodil maakten. Op de foto's kunt de sfeervolle aankleding zien van het Loungefest en het mooie weer wat de organisatie goed gezind is. Het "uitverkochte" festival met rond de 600 bezoekers, duurt tot 23.00 uur vanavond. Wellicht is er nog een kaartje a € 5,- aan de toegangspoort verkrijgbaar, alleen als andere bezoekers eerder naar huis toe gaan.

 

Er kan door de bezoekers enorm genoten worden van een tot nu toe uniek festival met allerlei debuterende bandjes. Artiesten die komen zijn o.a. The Applejacks, Good Meat,Het John Klaver Trio en nog vele anderen. Het festival wordt georganiseerd door Stichting NYCE, een stichting, door en voor jongeren, die meer cultuur wil brengen naar de Bollenstreek. Verschillende adverteerders van BON ondersteunen het Loungefest zoals Vink Multi Media en Café van der Geest en Bouwbedrijf van Kampen.

Foto's zijn van de redactie BON en de komende dagen kunt u nog veel meer foto's zien bij de bekende festivalfotograaf JP/Snapshot, klik hier.