14
jul
'13

Leer meer over het Sociale Web, cursus in de Bibliotheek "7 digitale Dingen".

Bloggen, Twitter, Facebook, YouTube, Picasa. Iedereen heeft er wel eens van gehoord. Maar ermee werken en eruit halen wat erin zit, dat is een ander verhaal. De Bibliotheek Bollenstreek biedt opnieuw het leer- en doetraject 7 Dingen aan. 7 Dingen staat voor:...

in 7 stappen (veel) meer leren over het sociale web: bloggen, omgaan met YouTube en Picasa. Meer over sociale media als Facebook, LinkedIn en Twitter. Daarnaast is er ook aandacht voor mediawijsheid en privacy.

Het traject begint met een algemene bijeenkomst op 10 september.
Daarna gaat iedereen aan de slag in eigen tempo en op momenten die hem of haar het beste uitkomen. Op 1 oktober is er een tussentijdse bijeenkomst en op dinsdag 12 november is er een feestelijke slotavond met een spreker. Deze drie bijeenkomsten zijn van 19.00 – 21.00 uur in de vestiging waar de meeste aanmeldingen binnen komen. Dit wordt nog bekend gemaakt.

De cursus duurt 10 weken en vraagt ongeveer 4 uur werk- en oefentijd per week.
U werkt thuis achter uw eigen laptop of pc, maar u hebt contact met de andere deelnemers en wordt bovendien op afstand individueel begeleid door een van de coaches van de bibliotheek. De coach geeft antwoord op vragen en reikt bij problemen oplossingen aan. Tijdens spreekuren is het mogelijk om een coach persoonlijk te spreken. Voor deze cursus is basiskennis van de computer en enige typevaardigheid vereist.

Aanmelden:
Er is plaats voor 20 deelnemers. Leden van de bibliotheek betalen €30,-, niet leden € 35,-. U kunt zich vóór 27 augustus opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van "7Dingen". Wanneer u zich al eerder heeft aangemeld en u staat op de wachtlijst, hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. Meer informatie: www.bibliotheekbollenstreek.nl