Datum: 08-02-2023 - 18:17
13
jul
'13

Oranjebowling toernooi wegens succes uitgebreid!

Het 8de Oranjebowling toernooi, ja de tijd gaat snel, beloofd een nog groter spektakel te worden dan de vorige edities! Na 7 overweldigende jaren met meer animo dan beschikbare plekken heeft de Jong Oranje, onderdeel van de Oranjevereniging, het op zich genomen...

om uitbreiding te realiseren. Samen met de bowlingvereniging en bowlingcentrum Flamingo is er besloten om eerder van start te gaan en daarbij extra, jonge, deelnemers de kans te geven om zich met elkaar te meten in een oergezellig en chill junior bowling toernooi.

Iedereen vanaf groep 7 kan zich hiervoor inschrijven nu al via e-mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 maar ben je donateur dan is het maar € 2,50 je krijgt hiervoor ook een consumptie. Het toernooi vindt plaats op 2 september vanaf 18:30 uur bij bowlingcentrum Flamingo mochten er veel inschrijvingen zijn wordt de start vervroegd naar 18:00 uur en duurt tot 20:00 uur.

Mochten er nog plekken over zijn is er ook de mogelijkheid om in te schrijven op 31 augustus in Café van der Geest.  Let op schrijf je snel in want vol is vol en begin het schooljaar met een leuke avond! Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl.