Datum: 11-08-2020 - 03:18
11
jul
'13

De Speelakker heropend op 19 juli.

Na maanden van hard werken is de vernieuwde Speelakker op vrijdagmiddag 19 juli gereed om in gebruik te worden genomen. Er is een nieuw tuinhuis gebouwd. De speeltuin is heringericht. Het grote eiland is in tweeën gesplitst en er is een nieuw speeltoestel op het eiland gekomen...

waarbij van het ene naar het andere eiland geklommen kan worden. Kortom, dat is nogal wat.

Om al deze veranderingen niet ongemerkt voorbij te laten gaan is het deze middag feest voor jong en oud. De speeltuin gaat open om 13.30 uur open, zodat de kinderen eindelijk weer eens kunnen spelen in de zandbak, met de vlotten en kunnen ontdekken wat er nieuw is en wat van het oude en bekende er ook nog is.

Het nieuwe tuinhuis is de eerste paar uur nog dicht en gaat pas na de officiële opening open. De officiële opening is om 15.30 uur. Koffie, thee en uiteraard de limonade zijn vanaf half vier gratis verkrijgbaar en om half 5 is er voor iedereen een ijsje.

De Speelakker nodigt iedereen die in Noordwijkerhout en in wijde omgeving deze mooie waterspeeltuin een warm hart toedraagt uit om deze feestelijke middag mee te beleven. En vanaf 19 juli is de speeltuin de hele zomer en ook daarna weer elke middag, behalve op dinsdag en donderdag, vanaf half 2 tot 5 uur open.

Kom eens langs, het zal zeker bevallen.