Datum: 30-05-2020 - 07:44
08
jul
'13

Workshops voor ouders en kinderen bij Kiwikids.

Kiwikids in Noordwijkerhout werkt per 1 juli samen met 2 workshopdocenten van Bibi Grime en Pruts en Pracht. In de winkel voor hippe kinderspullen aan de Dorpsstraat 42, worden regelmatig creatieve workshops georganiseerd voor jong en oud. Er zijn op verschillende woensdagen...

inloopworkshops voor peuters, op een aantal zaterdagen inloopworkshops voor kinderen van 4-12 jaar en in de avonden workshops voor volwassenen. Op woensdag 10 juli zijn alle peuters tussen 9:30 en 11:30 uur uitgenodigd op de eerste inloopochtend voor peuters. Er wordt een boek voorgelezen en daarna een mooie creatie gemaakt. De kinderen krijgen drinken en iets lekkers. De workshop kost 6 euro per kind.

Op dinsdag 16 juli kunt u van 19:30 en 22:15 uur een basis workshop schminken volgen, kosten 30 euro per persoon, incl materialen, opgeven verplicht. En ook voor een beschildering van uw zwangere buik (een bellypaint) kunt u nu bij kiwikids terecht.

Tijdens de braderie op zaterdag 27 juli zijn alle kinderen uitgenodigd bij Kiwikids. Kinderen kunnen worden geschminkt en er wordt een schilderworkshop georganiseerd. Voor meer informatie over de workshops en de bellypaints kunt u terecht in de winkel of op de website www.kiwikids.nl.