Datum: 07-08-2020 - 19:46
07
jul
'13

Vier ramen clubgebouw Keiebijters ingegooid, signalement dader.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn rond de klok van 01.30 uur vier ramen ingegooid van het clubgebouw (CAT-gebouw) van de Keiebijters op het terrein van de Rivierduinen. In de loop van de zaterdagavond waren een aantal jongelui met scooters aan het racen...

op het terrein van de Rivierduinen en Het Raamwerk. Omwonenden hebben de jongelui weggestuurd en blijkbaar was het er eentje niet mee eens en kwam later terug en gooide vier ramen in van het clubgebouw van de Keiebijters!! Jammer dat er ook altijd weer iemand en zeker een vereniging van vrijwilligers de dupe moet zijn van vernielingen. Het jaagt de carnavalsvereniging De Keiebijters weer op flinke kosten.

Signalement dader.
Eén van de omwonende heeft de dader zien weg rijden. Het gaat om een jongeman die zonder helm, op een donkere scooter/brommer reed, met een blauw kentekenplaatje. Opvallend was dat scooter/brommer erg veel geluid produceerde en er regelmatig mee gezien wordt op het terrein van de Rivierduinen. Heeft u informatie bel dan de politie 0900-8844.

Kofferbak-rommelmarkten.
Zondagochtend was er weer één van de drukbezochte kofferbak-rommelmarkten van de Keiebijters, helaas gaat de opbrengst van die dag naar het herstellen van de ramen. De hele zomer zijn er iedere zondag kofferbak-rommelmarkten met gemiddeld zo'n 70 kramen, voor meer info zie www.keiebijters.com.

Foto's redactie BON.