Datum: 24-09-2021 - 10:52
04
jul
'13

Leerlingen van St. Jeanne d’Arc slagen glansrijk voor examens.

Op zaterdag 29 juni heeft muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” de jaarlijkse HAFABRA examens georganiseerd. Het praktijkgedeelte was reeds op 15 juni afgelegd. De 3 kandidaten van muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” behaalden hier allemaal keurige cijfers, waardoor...

ook het praktijkgedeelte mocht worden afgelegd. Naast de leerlingen van “St. Jeanne d’Arc” hebben ook leerlingen van Altesa uit De Zilk, Harpe Davids uit Noordwijkerhout, St. Ceacilia uit Voorhout en Echo der Duinen uit Noordwijk het examen afgelegd.

De laatste weken zijn de laatste puntjes op de i gezet, waardoor de leerlingen goed beslagen ten ijs konden komen. Dat nam niet weg dat de drie kandidaten toch met een licht gevoel van examenstress het clubgebouw “De Parade” instapten. Een half uur later was de lichaamshouding echter compleet anders. Alle drie de kandidaten bleken namelijk glansrijk geslaagd.

Het was even nog even wachten op het diploma. Niemand minder dan Bas de Haas, wethouder van onderwijs en cultuur, arriveerde om half zes in “De Parade” om de diploma’s officieel uit te reiken. Groot was dan ook de trots van de kandidaten en hun familie nadat het diploma eindelijk in het bezit was. Muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” feliciteert van harte de drie kandidaten, Jan Hogervorst (Bariton A), Lukas Verdergaal (Trompet B) en Teun Ruiter (Trompet B).