Datum: 22-09-2020 - 14:12
26
jun
'13

WMC try-out op woensdag 3 juli op de Boekhorst in Noordwijkerhout.

Op zaterdag 13 juli begint voor de mars- en showkorpsen het Wereld Muziek Concours (WMC). Dit prestigieuze concours dat eens per 4 jaar wordt gehouden in Kerkrade, trekt diverse toporkesten uit binnen- en buitenland. De laatste weken voor het WMC zijn alle deelnemers...

dan ook nog hard bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Ook de presentatie voor een publiek hoort bij deze voorbereidingen. Daarom organiseert muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” een WMC try-out waar diverse korpsen hun mars- en/of showoptreden aan het publiek kunnen laten zien. Tevens zal een deskundige jury het optreden beoordelen en zo nodig nog wat aanwijzingen geven die de korpsen kunnen gebruiken om de laatste details aan te scherpen.

Het deelnemersveld aan de WMC try-out liegt er dan ook niet om. Maar liefst zes deelnemers zullen in totaal 9 optredens verzorgen. Naast “St. Jeanne d’Arc” (onderdeel mars) doen ook Da Capo uit Lisse (onderdeel Mars), De Floraband uit Rijnsburg (Mars en show),  Drumfanfare Laurentius uit Voorschoten (Mars en show), Showkorps Excelsior uit Delft (Mars) en de Euroband uit Rotterdam (Mars en show) mee.

 

De korpsen hopen op een groot publiek. De WMC try-out vindt plaats op woensdag 3 juli op Sportpark de Boekhorst in Noordwijkerhout. De aanvang is 20:00 uur en de toegang is gratis.