Datum: 30-06-2022 - 23:55
26
jun
'13

Start van smakelijke fietsroute "Happen en Trappen" in Noordwijkerhout.

Woensdagochtend heeft wielrenner Sebastian Langeveld de smakelijke fietsroute dwars door de Bollenstreek "Happen en Trappen" van start laten gaan. De start van deze nieuwe fietsroute is in het Hart van de Bollenstreek, Noordwijkerhout, bij Café Restaurant de Ruigenhoek...

Happen en Trappen combineert fietsen en eten. Het idee: 1 fietsroute, 5 restaurants, 5 gangen. Een dagvullende activiteit waarbij het natuurschoon de groene draad vormt. Een toeristisch-recreatief initiatief voor iedereen en nu ook in de Bollenstreek. Dwars door de Bollenstreek maakt deel uit van Happen en Trappen en verzorgt een mooie, afwisselende fietsroute in de Bollenstreek.

Dwars door de Bollenstreek is een samenwerkingsverband van:
1- Café Restaurant de Ruigenhoek in Noordwijkerhout, koffie en gebak;
2- Café de Wels in Noordwijk, voorgerecht;
3- Café Welgelegen in Voorhout, soep;
4- Eetcafé de Voogd in Sassenheim, hoofdgerecht;
5- Restaurant de Engel in Lisse, nagerecht.

Happen en Trappen is een landelijke formule waarbij ruim 500 horecagelegenheden zich hebben aangesloten. Samen verzorgen zij ruim 100 routes in heel Nederland. Op www.happenentrappen.nl wordt iedere route gepresenteerd. Een arrangement Happen en Trappen kost standaard € 38,50 (exclusief drankjes). De activiteit is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.