Datum: 12-05-2021 - 18:49
19
jun
'13

Lekker zonnetje en weinig wind, wat wil een jeudige visser nog meer...

Vrijdag 14 juni is de vijfde competitiewedstrijd van de Jeugdafdeling van HSV de Arnoud gevist. Er werd dit keer gevist aan de Leidsevaart nabij de oude waterzuivering. Eindelijk hadden we dan een keer aangename omstandigheden; lekker zonnetje en weinig tot geen wind...

En de vangsten waren dan ook redelijk te noemen.

De dagwinnaar kwam deze avond weer eens uit de A-groep. Met het beste dagresultaat van de competitie tot nu toe deed Jordi van Denzen goede zaken. Hij ving maarliefst 524 cm bij elkaar en neemt hierdoor de koppositie over van Dave Houdijk. Deze wist 298 cm bij elkaar te vangen en de huidige nummer drie, Daan de Kan, moest genoegen nemen met 259 cm. Het is ongemeen spannend in de top drie! De top drie na vijf wedstrijden in de A-groep is als volgt:

Groep A:
1. Jordi van Denzen    1.058 cm
2. Dave Houdijk         1.025 cm
3. Daan de Kan            944 cm

In de B-groep wisten alle aanwezige deelnemertjes vis in het net te krijgen. In deze groep hebben er dit keer geen verschuivingen op de ranglijst plaatsgevonden. Maar net als in de A-groep is het hier reuze spannend. De beste in de groep deze avond was Geert de Kan met een vangst van 263 cm.  Ook de nummer twee van de ranglijst, Caitlin Noordemeer, deed weer goede zaken met 242 cm. De andere dame van het gezelschap, Femke van Denzen, komt dankzij haar vangst van 168 cm weer wat dichter bij de vierde plaats op de ranglijst. De top drie in de B-groep is als volgt:

Groep B:
1. Lars Derksen          1.094 cm
2. Caitlin Noordemeer    871 cm
3. Geert de Kan            805 cm

De zesde wedstrijd is vrijdag 21 juni en zal worden gevist in de Leidsevaart bij recreatiestrook nabij de Keukenhof (Lisse). Bij deze is iedereen hiervoor van harte uitgenodigd; ook degene die de eerste wedstrijden gemist hebben, kunnen en mogen gewoon nog steeds gewoon deelnemen! De complete uitslagen zijn terug te vinden op internet; www.dearnoud.nl.