Datum: 09-07-2020 - 17:13
17
jun
'13

Vanavond Politiek Café voor betrokken Noordwijkerhouters!

Dat steeds meer winkels uit het straatbeeld van Noordwijkerhout verdwijnen maakt veel reacties los. Dit blijkt zeker in aanloop naar de eerste editie van het Politiek Café in Noordwijkerhout dat vandaag zal plaatsvinden. Deze avond staat in het teken van het toenemend...

aantal leegstaande panden in het winkelcentrum. Iedereen die onder het genot van een drankje zich wil laten informeren en in discussie wil gaan is van harte welkom. De avond begint om 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.45 uur.

Het Politiek Café in Noordwijkerhout is een nieuw initiatief van het CDA. Door kenners uitleg te geven en vervolgens de aanwezigen met elkaar in discussie te laten gaan over herkenbare onderwerpen. Burgemeester Goedhart zal het startschot geven voor het eerste Politiek Café die de inwoners van Noordwijkerhout dichterbij de politiek kunnen brengen. De eerste avond wordt  op maandag 17 juni 2013 gehouden in Café Van Der Geest, het thema zal deze eerste editie de toenemende leegstand zijn.

De organisatie is verheugt dat er drie sprekers zullen zijn die vervolgens in een panel zullen plaatsnemen. Jan Kippers (retail-deskundige), Franka van der Poel (voorzitter van ondernemersvereniging NOV) en tenslotte ook Chiel Koel (accountmanager Zakelijke Relaties). Hij kan ons meer inzicht geven in de financiële markt. Waarom is het lastig om als ondernemer je hoofd boven water te houden in een dorp als Noordwijkerhout?

Houd lokale media in de gaten voor meer informatie over het programma. Of kijk eens op www.cdanoordwijkerhout.nl of like de facebookpagina ‘Politiek Café Noordwijkerhout’.