13
jun
'13

Stichting Vrienden zet Munnekeweij in kleur.

Evenals vorig jaar is vanuit het Zorgcentrum Munnekeweij de vraag gesteld aan de Stichting Vrienden van Munnekeweij medewerking te verlenen aan de wens de entree en tuin weer te kunnen opfleuren met bloemen. Inmiddels zijn een aantal prachtige, kleurrijke geraniumzuilen...

geplaatst bij de ingang en in de binnentuin van het Zorgcentrum. Een aantal bewoners waren aanwezig bij de plaatsing van de zuilen en spraken hierover hun waardering al uit. De helft van kosten van de huur neemt het bedrijf Entree Vert, die de geraniumzuilen plaatste, voor zijn rekening.

De andere helft en de kosten van onderhoud zijn voor rekening van de Stichting Vrienden van Munnekeweij. De Stichting Vrienden van Munnekeweij hoopt dat bewoners en bezoekers van Munnekeweij ook dit jaar veel plezier aan de bloemenpracht zullen beleven.

De Vrienden van Munnekeweij wil van de gelegenheid gebruik maken om de “duo-fiets”  nog eens onder de aandacht te brengen. Deze fiets is een aantal jaar geleden aan Munnekeweij geschonken. De duofiets  is een combinatie van een fiets met een extra zitgelegenheid voor mensen, die zelf niet meer zo goed kunnen trappen met motorische ondersteuning waardoor het mogelijk is om samen weer een fietstocht te maken door en in de omgeving van het dorp. 

De fiets is voor bewoners gratis in bruikleen te reserveren. Ook niet-bewoners van Munnekeweij kunnen de fiets huren. Hiervoor wordt een huurprijs van € 10 per uur, naast borg van €150 gevraagd. Mocht u interesse hebben of de fiets willen gebruiken dan kunt u bij de receptie van Munnekeweij de fiets reserveren.