Datum: 27-09-2020 - 13:21
11
jun
'13

Samenloop voor Hoop Liveboard: #svhnoordwijk

SamenLoop voor Hoop is een evenement waar erg veel over gepraat wordt! Op straat, bij de kapper of in het café is het een populair gespreksonderwerp. Veel van de gesprekken vinden tegenwoordig ook online plaats. Zeker tijdens de diverse SamenLopen worden...

er veel foto's gemaakt en berichten geplaatst op twitter en facebook. SamenLoop voor Hoop heeft een zogenaamd 'Liveboard' gelanceerd waarmee we deze schat aan openbare verhalen kunnen presenteren. Het Liveboard is dynamisch en wordt voortdurend, automatisch bijgewerkt. Iedereen kan hier live, online alle mooie verhalen volgen. Het Liveboard is te zien via www.livewall.nl/kiosk/svhnoordwijk.

Hulp gevraagd voor #svhnoordwijk !
Om alle berichten op het Liveboard te plaatsen en het board levendig te houden hebben we jullie hulp nodig! Het Liveboard wordt gevoed door de deelnemers aan SamenLoop voor Hoop en de mensen die er over praten. Daarvoor is het belangrijk dat jullie de hashtag #svhnoordwijk gebruiken. Alle berichten waar de hashtag #svhnoordwijk in voorkomt worden automatisch op het Liveboard geplaatst. Dit geldt ook voor het vermelden van #svhnoordwijk in bijschriften bij Instagram foto's.

Willen jullie ons helpen de hashtag #svhnoordwijk te gebruiken en verder te communiceren? Wie weet wordt SamenLoop wel trending topic!

 

Opening door burgemeesters van Noordwijkerhout en Noordwijk.
Op zaterdag 22 juni om 16.00 uur zullen de burgemeester van Noordwijkerhout en Noordwijk aanwezig zijn om de opening te verrichten. Deze Samenloop voor Hoop zal georganiseerd worden op 22 en 23 juni 2013 op het terrein van SJC aan de Lageweg in Noordwijk. 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarmee halen ze geld op voor KWF kankerbestrijding.