Datum: 15-08-2020 - 10:15
11
jun
'13

St. Jeanne d'Arc organiseert WMC Try Out voor 5 muziekkorpsen.

2013, voor vele korpsen het jaar van het WMC. Bij een hoop korpsen die deelnemen aan het WMC begint de spanning te stijgen. De laatste loodjes, het is zwaar, het is spannend maar absoluut nodig om in Kerkrade een topprestatie neer te zetten. Vele repetities staan...

op de planning, routine opbouwen, afwerken. Alles gericht op Kerkrade, maar eerst nog…………de Try Out !!!

Op woensdag 03 juli 2013 zal er een WMC Try Out gaan plaatsvinden op Sportpark “de Boekhorst” te Noordwijkerhout. Vanaf 20.00 uur zullen 5 korpsen hun WMC programma presenteren aan het publiek, altijd weer spannend wat men er van vindt. Begin van het jaar heeft de WMC-commissie van Da Capo Lisse een aantal korpsen uit deze regio aangeschreven om te inventariseren wat de mogelijkheden konden zijn met betrekking tot een gezamenlijke Try Out.

Uiteindelijk is het ons gelukt om een mooi programma in elkaar te draaien met in totaal 7 (!) presentaties. De korpsen die deel nemen aan dit mooie evenement zijn:

- Marchingband St. Jeanne d’Arc, Noordwijkerhout
- Show, Marching and Concertband Floraband, Rijnsburg
- Drumfanfare Laurentius, Voorschoten
- Showkorps Excelsior, Delft
- Show and Marchingband Da Capo, Lisse

Op Sportpark “de Boekhorst” zal het WMC veld compleet uitgezet worden, zodat alle korpsen hun marsparcours op de officiële afmetingen kunnen lopen. Na de marsoptredens zullen Show, Marching and Concertband Floraband en Drumfanfare Laurentius hun WMC show presenteren aan het publiek.

De organisatie van deze avond ligt in handen van St. Jeanne d’Arc, de toegang is gratis. Wij hopen op een geweldige opkomst wat betreft publiek. Het is in deze tijden toch mooi dat korpsen gezamenlijk de handen ineen slaan en meewerken aan een mooi evenement.

Adresgegevens:
Sportpark “de Boekhorst”
Dr. Schaepmanlaan 2
2211 AV Noordwijkerhout

Tot woensdag 03 Juli 2013, 20.00 uur in Noordwijkerhout