11
jun
'13

Fancy Fair Egelantierschool treft goed weer en veel bezoekers. (update: opbrengst € 5200,-)

Jaarlijks houdt de Egelantierschool in De Zilk een Fancy Fair, dit jaar gaat de opbrengst naar o.a. speeltoestellen bij de nieuwe school. Het weer was prima en dat zorgde voor een goede opkomst van bezoekers. Er was van alles georganiseerd om jong en oud bezig te houden, natuurlijk...

moest er overal (een klein bedrag) voor betaald worden maar ja de opbrengst was voor het goede doel. De kinderen konden een ritje maken in een zijspan van twee motoren. Het hele gezin kon mee met de trein van Speeltuin De Duinrand en konden de kinderen lekker ravotten op een hele grote springkussen. De lootjes van het Rad van Avontuur vonden gretig aftrek en op het terras in het zonnetje was het goed toeven met een hapje en een drankje.

Binnen in de school konden de kinderen, maar ook de grote mensen, zich laten schminken en in iedere klas waren er leuke spelletjes om aan mee te doen.

 

Update 11-06-2013
De sponsortocht en fancy fair van de Egelantier hebben samen het mooie bedrag van € 5200,- (bruto) opgeleverd. De opbrengst gaat besteed worden: een schenking aan Afrokids, een gedeelte voor het schoolkamp van groep 8 en het grootste gedeelte aan de inrichting van de nieuwe school, zoals de kookstudio.