Datum: 01-06-2023 - 18:18
07
jun
'13

Speciale Loterij voor SamenLoop Noordwijkerhout en Noordwijk.

De SamenLoop voor Hoop is een belevenis, speciaal voor iedereen die met kanker te maken heeft. We staan tijdens een 24 uur durende wandelestafette samen stil bij kanker én we vieren het leven. Kom kijken op 22 en 23 juni en ervaar de bijzondere en open sfeer...

van dit emotionele en onvergetelijke event.

Tijdens het SamenLoop evenement organiseren wij een grote loterij. Loten zijn á € 2,50 koop en er zijn mooie prijzen te winnen zoals: 2 kaarten voor Karin Bloemen in de Muze, een tennisclinic van Martin Verkerk, een stranddag met diner bij Bries, weekendje weg in Hof van Saksen. De trekking van de winnaars is op zondagmiddag 23 juni om 15.30 uur.

En we zijn zo trots op de line up van artiesten, die allemaal belangeloos zich inzetten voor dit prachtige evenement. Alle reden dus om 22 of 23 juni naar het terrein van SJC te komen om mee te leven en te genieten.

Naast de vele bandjes, koren en dansgroepen die op de twee podia zullen optreden tijdens de SamenLoop organiseren teams ook veel andere activiteiten. Zo zal het team van Coastline een whirlpool plaatsen waar men tegen betaling met een glaasje bubbels heerlijk een half uurtje kan ontspannen.

Op zondagochtend is er een workshop ‘schilderen’ voor kinderen. Schildermateriaal is hiervoor beschikbaar gesteld en tegen betaling van een leuke bijdrage kunnen alle kinderen hieraan meedoen. En op zondag 12.00 uur start nog een speciale KinderLoop waar alle basisschool leerlingen zich voor kunnen aanmelden (al dan niet in groepjes) voor 5 euro per kind. Alle kinderen lopen dat 24 minuten mee (symbool voor de 24 uur die door de volwassen teams wordt gelopen).

Je aanmelden met een team? Meelopen als survivor? Kijk dan op de website www.noordwijkerhout.samenloopvoorhoop.nl of www.noordwijk.samenloopvoorhoop.nl.