Datum: 27-09-2020 - 12:30
04
jun
'13

Man in Sassenheim aangehouden voor diefstal op Gravendam.

Vanmiddag werd er een verdacht persoon op de Gieterij en Pletterij van Gravendam gesignaleerd. De man was bij verschillende bedrijven naar binnen gelopen. Hij keek zorgvuldig in de rondte en gedroeg zich zo verdacht dat ondernemers de politie inschakelde. Na de melding...

was de politie snel ter plaatse, maar de man had het ook door en was hem al gevlogen. Getuigen gaven een duidelijk signalement en dat is door de politie verspreid bij de omliggende korpsen.

Later op de middag is mede door het afgegeven signalement de desbetreffende persoon aangehouden in Sassenheim. Er waren door hem na later bleek verschillende spullen buit gemaakt en dat is in beslag genomen. Ook een tweede persoon werd aangehouden.

Aan de bedrijven van Gravendam wordt gevraagd of men spullen mist. U kunt dan contact op nemen met de politie, zodat er gezocht kan worden naar uw spullen bij de in beslag genomen buit. Mede dankzij de snelle reactie van de ondernemers en het optreden van de politie is deze verdachte persoon aangehouden. Het is dus van belang als u verdachte personen/situatie signaleert, om dit dan door te geven aan de politie.