Datum: 17-09-2021 - 09:54
02
jun
'13

Oud en Jong Actief viert 15-jarig bestaan, een onderscheiding voor bestuurslid Cor Verdiesen.

Op zaterdag 1 juni vierde Oud en Jong Actief (OJA), de bond voor 50 plussers in Noordwijkerhout, hun 15-jarig bestaan. Dit jaar dus tijd voor een extra feestje, dit werd zaterdagmiddag gevierd in de toneelzaal van de Schelft. Voor een volle zaal waren er optredens van...

het Amsterdams Cabaret Gezelschap “De Schakel” die allemaal bekende oude Amsterdamse liedjes zongen. Maar ook de Noordwijkerhoutse zanger Gerrit Heen en Weer trad op met Noordwijkerhouts nieuws en zijn bekende feestliedjes.

Op deze middag nam een vertegenwoordiger van het bestuur van de Katholieke Bond van Ouderen in Zuid-Holland, de gelegenheid om de heer Cor Verdiesen te onderscheiden met de Zilveren Bondsspeld. Een onderscheiding voor het vele werk wat Cor heeft verricht en nog steeds doet voor de plaatselijke bond OJA (Oud en Jong Actief). Maar ook voor de provinciale bond heeft Cor veel betekend. Het bestuur wilde hem hartelijk bedanken voor het vele werk wat Cor heeft verricht en liet dit blijken met de uitreiking van de Zilveren Bondsspeld.