Datum: 12-07-2020 - 11:53
28
me
'13

Praat mee over leegstand in het winkelcentrum

Met veel trots opent een groep vrijwilligers op 17 juni 2013 voor het eerst de deuren van het Politiek Café in Noordwijkerhout. De avond zal in het teken staan van de toenemende leegstand van winkelpanden: Waar komt dat door? Heeft het centrum nog een goed...

toekomstperspectief? En welke invloed heeft de gemeentepolitiek? Onder andere Franka van der Poel, voorzitter van de Ondernemersvereniging NOV zal hierover spreken. De avond begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur.

Het Politiek Café in Noordwijkerhout is een nieuw initiatief van het CDA. Kenners geven uitleg en vervolgens kunnen burgers onder het genot van een drankje met elkaar in discussie gaan over politieke onderwerpen. De eerste avond wordt op maandag 17 juni aanstaande gehouden in Café Van Der Geest.

Voor de eerste editie is ook Jan Kippers (deskundige op het gebied van retail) uitgenodigd om uitleg te geven over de leegstand in dorpscentra. Hoe doen wij het bijvoorbeeld als Noordwijkerhout ten opzichte van andere gemeenten in de streek? De concurrentie van internetverkoop is groot. Wat betekent dat voor de ondernemers in ons dorp en wat merken wij daarvan? Er is veel om over te praten. Na afloop kunnen er vragen worden gesteld en is er een paneldiscussie. Dit alles organiseert het CDA om de dorpspolitiek weer zichtbaar en begrijpelijk te maken in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Zo wordt het gat tussen burger en politiek mogelijk verkleind.

Houd de lokale media in de gaten voor meer informatie over het programma. Of kijk eens op www.cdanoordwijkerhout.nl of like de facebookpagina ‘Politiek Café Noordwijkerhout’.