Datum: 12-05-2021 - 19:03
28
me
'13

Alle jeugdvissers hebben beet.

Vrijdag 24 mei werd de derde competitiewedstrijd van de Jeugdafdeling van HSV de Arnoud gevist. Er werd dit keer gevist aan de Leidsevaart nabij de oude waterzuivering. We kunnen het nog steeds niet echt lente noemen, maar de temperatuur was al iets...

aangenamer als bij de eerste twee wedstrijden. De vangsten voor deze avond waren dan ook redelijk te noemen. Iedereen die aanwezig was wist één of meerdere vissen in het net te krijgen. De ‘dagwinnaar’ kwam deze avond weer eens uit de A-groep. Net als vorige week was Dave Houdijk de beste in deze groep, nu met een vangst van 297 cm. Hiermee behoudt Dave zijn koppositie. Ook de nummers twee een drie van de ranglijst wisten een leuk visje te vangen. Daan de Kan ving 279 cm en Jordi van Denzen wist 266 cm bij elkaar te hengelen. Laatstgenoemde stijgt hiermee naar de derde plaats.  De top drie na drie wedstrijden in de A-groep is als volgt:

Groep A:
1. Dave Houdijk        569 cm
2. Daan de Kan         528 cm
3. Jordi van Denzen    371 cm

In de B-groep was het wederom Lars Derksen die de sterkste was, met een vangst van 257 cm verstevigde hij zijn koppositie. Als hij zo door vist gaat hij zijn neef Melvin achterna, hij staat namelijk al ruim twee meter voor op de nummer een in de A-groep, chapeau! Geert de Kan stijgt met zijn vangst van 140 cm naar de tweede plaats. Femke van Denzen wist met haar vangst een plekje te stijgen op de ranglijst. Mike Zuidhoek steeg door zijn vangst van plaats tien naar plaats acht. De top drie in de B-groep is als volgt:

Groep B:
1. Lars Derksen        784 cm
2. Geerts de Kan        455 cm
3. Caitlin Noordemeer    443 cm

De volgende wedstrijd is vrijdag 31 mei en zal worden gevist in de Leidsevaart bij de recreatiestrook nabij Lisse. Bij deze is iedereen hiervoor van harte uitgenodigd; ook degene die de eerste wedstrijden gemist hebben, kunnen en mogen gewoon nog deelnemen!

Tevens is zondag 2 juni de traditionele Senioren/Jeugd/Ouderen (SJO) wedstrijd. Hierbij vissen de drie afdelingen van HSV de Arnoud tegen elkaar in de strijd om de grote wisselbeker. Hiervoor zijn alle jeugdleden van harte uitgenodigd (ouders mogen ook meedoen).

Deze wedstrijd word eveneens gevist bij de recreatiestrook nabij Lisse. De loting is vanaf 07:30 – 08:00 uur aan de waterkant. De wedstrijd is van 08:30 tot 11.00 uur. Er mag alleen met de vaste stok gevist worden (max. 10 meter) en met maden, casters en/of wormen als aas. Er zal worden gevist op gewicht. Na afloop van deze wedstrijd is er een gezellige prijsuitreiking in Café de Ruigenhoek.

De complete uitslagen zijn terug te vinden op internet, www.dearnoud.nl.