Datum: 09-07-2020 - 16:34
27
me
'13

Wilt u lid van de gemeenteraad worden?

Heeft u interesse in de plaatselijke politiek? Zou u misschien raadslid willen worden? Wilt u er voor gaan of toch maar niet? U vraagt zich af wat er allemaal bij komt kijken? Op 19 maart 2014 zal een nieuwe gemeenteraad worden gekozen. Voor informatie over het raadswerk...

en hulp bij de afweging wel of niet actief te worden voor een politieke partij opent het gemeentehuis haar deuren op zaterdag 29 juni 2013. Als belangstellende bent u dan van harte welkom van 10.00 tot 14.00 uur. U kunt dan kennismaken met allerlei facetten van het raadswerk. Onder meer door inleidingen van de voorzitter van de raad en van de griffier, door de presentatie van de momenteel in de raad vertegenwoordigde politieke partijen en, mogelijk, van nieuwe politieke groeperingen. Verder bestaat voor u  de mogelijkheid om deel te nemen aan een raadsdebat over diverse voor onze gemeente relevante onderwerpen.

De gemeente u vriendelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel. 0252 343 831 aan te geven:
- wanneer u zich als nieuwe politieke groepering wilt presenteren op 29 juni
- of u suggesties heeft voor de onderwerpen van de op 29 juni te voeren debatten.

Via de Gemeenteberichten en onze website www.noordwijkerhout.nl zal de gemeente u op de hoogte houden van de reacties op deze uitnodiging. Men hoopt van harte velen van u te mogen verwelkomen op zaterdag 29 juni 2013.