26
me
'13

Promotie 3e klasse voor Van Nispen dichtbij.

Na de overwinning op Alphen (1-2) op 2e Pinksterdag is promotie via de nacompetitie erg dichtbij gekomen voor het 1e elftal van Van Nispen. Ongeacht het resultaat van de wedstrijd Zoetermeer – Alphen op zondag 26 mei, moet Van Nispen op zondag 2 juni de wedstrijd...

tegen Zoetermeer winnen. Immers, ook Alphen en Zoetermeer behouden beide kans op die ene zo gewilde plaats in de 3e Klasse.

Ondanks de gestarte werkzaamheden op het huidige sportpark kan de beslissende wedstrijd op zondag 2 juni nog op het eigen veld gespeeld worden. Van Nispen kwam in de reguliere competitie twee punten tekort voor het kampioenschap, dat naar SEP uit Delft ging. De ploeg uit De Zilk is de laatste maanden bijzonder op dreef en is al negen wedstrijden achter elkaar ongeslagen (acht maal winst, eenmaal gelijk). De jonge equipe van trainer Stephan Spruijt is klaar voor promotie en zal volgend seizoen zeker mee kunnen komen in de sterke 3e Klasse. Maar eerst moet de promotie tegen Zoetermeer worden afgedwongen. En daarvoor heeft het de steun van het publiek nodig.

Daar er niet of nauwelijks meer gevoetbald wordt in de Duin – en Bollenstreek verwacht het bestuur van Van Nispen toeschouwers uit de hele streek die achter de geel – rode brigade gaan staan. Met de hulp van het publiek moet het mogelijk zijn om een lang gekoesterde droom waar te maken. Komt allen en help Van Nispen aan de promotie.