Datum: 01-06-2023 - 17:14
25
me
'13

Verkoop Zonnebloemloten van start.

Een groot aantal vrijwilligers van de Zonnebloem trekt de komende dagen van deur tot deur om loten voor de Zonnebloem te verkopen. De prijs van een lot is € 2,=.
De verkoop van loten is één van de pijlers van het in stand houden van het Zonnebloemwerk...

Zowel landelijk maar vooral ook plaatselijk. Aandacht voor de oudere, zieke- en gehandicapte medemens is het hoofddoel van het werk van de Zonnebloem en met het thema: zonder elkaar is niemand alleen, wordt nog eens benadrukt hoe belangrijk het is aandacht te hebben voor mensen die daar naar snakken.

Nog geen loten kunnen kopen? En u wilt graag het Zonnebloemwerk in onze gemeente steunen, neem dan contact op met mevr. Ineke Duivenvoorde, telf.  376210 of met de hr. Jan Knapen, telf. 374124. Een bijzonder cadeau geven bij een feestelijke bijeenkomst? Dan is de keuze voor een boekje met loten een goede!

En bent u een ondernemer met positieve gevoelens voor de Zonnebloem, dan is de koop van loten voor uw medewerkers een goede aanzet voor het begin van de vakantieperiode. Lid worden van de Zonnebloem? Natuurlijk!  Website: www.zonnebloem.nl