Datum: 12-08-2020 - 20:59
22
me
'13

Wethouder de Haas in gesprek over verhuur van ruimte in de Zeestroom.

Wethouder Bas De Haas gaf in de commissievergadering SAM aan dat hij de eerste gesprekken heeft gevoerd, over de invulling van het oude schoolgebouw de Zeestroom in de Hoogstraat. De wethouder is in gesprek met toneelvereniging ODI, Jeugdtheater Tikkie,...

NoVaTo (Noordwijkerhout van Toen), de EHBO-vereniging en een commercieel bedrijf die op zoek is naar extra kantoorruimte. De wethouder heeft twee verschillende huurprijzen neergelegd, één voor verenigingen en één voor commercieel gebruik van het gebouw.

Het bedrijf is zeer geïnteresseerd om de ruimte te huren, de verenigingen zijn op dit moment in overleg met de achterban of men de ruimte wil en kan huren en de hoeveelheid ruimte die men mogelijk nodig zou hebben. Er zijn in het gebouw 7 lokalen beschikbaar maar de wethouder gaf wel aan dat het een tijdelijk karakter zal krijgen. Het gebouw zal waarschijnlijk voor de komende 4 a 5 jaar te verhuren zijn, voordat de grond een nieuwe bestemming zal krijgen. Op 6 juni gaat de wethouder verder in gesprek met de verenigingen.