Datum: 12-05-2021 - 20:26
22
me
'13

Dave Houdijk nieuwe koploper bij Arnoudjeugd.

Vrijdag 26 april is de tweede competitiewedstrijd van de Jeugdafdeling van HSV de Arnoud gevist. Er werd wederom gevist aan de Leidsevaart nabij tennispark Jonkers op de daar aanwezige steigertjes. Nog steeds is het veel te koud voor de tijd van het jaar,...

maar gelukkig was het deze avond wel droog. Gelukkig waren de vangsten al wel een stuk beter als bij de eerste wedstrijd. De beste van de A-groep was deze avond Dave Houdijk met een vangst van 215 cm. Hiermee neemt hij de kopplaats over van Daan de Kan, die 172 cm bij elkaar wist te vangen. De top drie na de eerste wedstrijd in de A-groep is als volgt:

Groep A:

1. Dave Houdijk        272 cm
2. Daan de Kan        249 cm
3. Roy Houdijk         164 cm

De winnaar van de avond kwam uit de B-groep. Op de ‘staartplek’ wist Lars Derksen zeer knap 454 cm bij elkaar te vangen. Hiermee is hij direct koploper in deze groep. Ook Geert de Kan deed goede zaken, met een vangst van 265 cm stijgt hij van plek vijf naar drie. Ondank een mooie vangst van 256 cm zakt Caitlin Noordemeer van plaats 1 naar plaats twee. Dave vd Nieuwendijk ving deze avond de (tot nu toe) grootste vis van de competitie; een brasem van 51,9 cm. De top drie in de B-groep is als volgt:

Groep B:

1. Lars Derksen            527 cm
2. Caitlin Noordemeer   346 cm
3. Geert de Kan          315 cm

De volgende wedstrijd is vrijdag 24 mei en zal worden gevist in de Leidsevaart nabij de oude Waterzuivering. Bij deze is iedereen hiervoor van harte uitgenodigd; ook degene die de eerste wedstrijden gemist hebben, kunnen en mogen gewoon nog deelnemen! De complete uitslagen zijn terug te vinden op internet; www.dearnoud.nl.