Datum: 17-10-2021 - 19:57
20
me
'13

VVSB 2 dankt FHS voor hun steun.

Het seizoen voor VVSB 2 zondag zit er ook weer op. Het voetbaljaar heeft men afgesloten met een keurige 8ste plaats in de competitie. Donderdagavond, na de slottraining was er een drankje en een hapje. Op vrijdagavond is men naar 'het Feest van Harry' gegaan...

voor een gezellige afsluiting.

VVSB 2 mag terugkijken op een – onder soms moeilijke omstandigheden – geslaagd seizoen. Na 26 gespeelde wedstrijden eindigden men op een verdienstelijke achtste positie. Mooie reeksen werden afgewisseld met mindere successen.

Het gegeven, dat het team in totaal zo’n 40 spelers heeft moeten gebruiken, spreekt boekdelen. Dit alles ingegeven door veel blessureleed, waardoor de groep minimaal gebruik heeft kunnen maken van de kwaliteiten van de meest ervaren spelers van dit team, zoals Joost, Walter, Max & Chris. Een aderlating van de bovenste plank. Flexible Human Services (FHS) is voor ons de meest constante factor gebleken en heeft voor het team tweewekelijks een absolute basisplaats vervuld.

De inbreng van de busjes voor de uitwedstrijden van VVSB 2 zijn van onschatbare waarde geweest. Geen geregel met personenauto’s, gewoon instappen en focussen op iedere uitwedstrijd. Fantastisch!!!! Ook bewaard de groep goede en warme herinneringen aan ons Karaoke avondje in het FHS-clubhuis. De geldelijke bijdrage van FHS aan onze slotbijeenkomst werd in "het Feest" met applaus begroet.

Voor het nieuwe seizoen hoopt men weer op een vruchtbare samenwerking, met FHS in de basis van VVSB 2. De spelers en begeleiding kijken met heel veel vertrouwen uit naar het seizoen 2013 – 2014. Ingegeven door een bredere selectie en met een weer meer ervaren ploeg hoopt men het komende seizoen hoge ogen te gaan gooien!

Hartelijk dank aan Nico Geerlings van FHS voor het gestelde vertrouwen en de continuering van onze prettige samenwerking! Namens spelers en begeleidingsteam van VVSB 2, Aart de Jong.