Datum: 09-07-2020 - 04:27
16
me
'13

Zorgboerderij De Hafakker zet deuren open.

Op zaterdag 25 mei houdt Zorgboerderij De Hafakker een open dag. De zorgboerderij ligt op het Hafakkerterrein in Noordwijkerhout. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen. Tussen 10.00 en 15.30 uur staan de deuren van deze prachtig gelegen locatie wagenwijd open. We laten...

werkzaamheden en activiteiten zien die op de boerderij, in de tuin en in de boerderijwinkel Appeltje Eitje worden verricht. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Wat is er die dag zoal te doen?

 

U kunt een kunstroute volgen die door de tuinen van de boerderij heen loopt. Daar worden kunstwerken tentoongesteld die gemaakt zijn door cliënten van ‘t Bollenpalet, het creatief atelier van Het Raamwerk. En als het weer meezit, kunt u ook nog zien hoe de schapen worden geschoren. Kinderen kunnen een ritje maken met de ponykar, daarbij geholpen door de Boekhorstruiters, ze kunnen knuffelen met konijnen en cavia’s, dierengezichten op hun eigen gezicht laten schminken en er is een knutselhoek.

 

In de boerderijwinkel zijn allerhande ambachtelijk gemaakte en verse producten te koop. Net geoogste groenten en fruit van het land, zoals sla en aardbeien, mooie planten, maar ook voorwerpen van keramiek die door cliënten van ’t Bollenpalet gemaakt zijn. De ingang van de winkel vindt u aan het doorgaande fietspad dat langs de zorgboerderij loopt. De hele dag is ons terras open voor een hapje en een drankje en wordt er muziek gedraaid.

Kom dus gezellig kijken en genieten! En bewonder daarbij tegelijk de nieuwe outfit van de cliënten die op de zorgboerderij werken.