Datum: 01-10-2020 - 03:29
15
me
'13

BollenProms: Het programma en alle artiesten op een rijtje.

Zoals inmiddels bekend is op 25 mei a.s. het concert BollenProms in de Schelft. De zaal gaat deze avond open om 20.00 uur. Omdat het concert totaal anders is dan het traditionele voorjaarsconcert van “St. Jeanne d’Arc”, zijn er maar een beperkt aantal zitplaatsen. Houdt hier...

rekening mee. Rond 20.15 uur zal het voorprogramma starten. De band Just Us zullen tot +/- 21.00 uur het publiek vermaken. De harmonie van de “St. Jeanne d’Arc” zal samen met coverband Nightlife, zangeres Manon Gelevert en zangeres Pauline van Eeden het hoofdprogramma verzorgen. Zij starten om 21.00 uur.

 

De harmonie van de “St. Jeanne d’Arc” bestaat inmiddels 92 jaar en heeft ongeveer 50 leden van jong tot oud. Sinds augustus 2006 staat het orkest onder leiding van dirigent Michel de Haas. De harmonie verzorgt jaarlijks een aantal kleine concerten maar kent u misschien vooral van het Kerstconcert, Nieuwjaarsconcert of het Voorjaarsconcert.

De harmonie speelt verschillende soorten muziek; zowel klassieke muziek als marsen, film- en popmuziek en muziek uit verschillende musicals. Voor de BollenProms is er een combinatie gemaakt van popmuziek, musicalliedjes en Nederlandstalige nummers. Muziek zodat iedereen kan genieten.

 

De bekende coverband Nightlife vormt een goede samenwerking met de harmonie, dit is twee jaar geleden wel gebleken met het evenement ‘Proms op het Plein’. Nightlife is een coverband bestaande uit 7 super enthousiaste en getalenteerde musici. Met hun jarenlange ervaring hebben zij de hun sporen in de muziek verdiend. Een avond met Nightlife is altijd een feestje. Na het hoofdprogramma met de harmonie zal Nightlife verder voor u spelen. Een viertal muzikanten van de harmonie zullen de band begeleiden om er een spetterend einde van de avond van te maken.

 

Naast Nightlife heeft ook zangeres Pauline van Eeden al eerder met “St. Jeanne d’Arc” samengewerkt. Pauline van Eeden is 20 jaar en studeert aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag voor docent muziek. In haar vrije tijd geeft Pauline zanglessen en begeleidt ze verschillende koren. Ook staat ze regelmatig zelf op het podium. Vorig jaar is ze met ‘The Kyteman Orchestra’ op tournee geweest waarmee ze op grote podia en festivals in het binnen- en buitenland heeft gestaan. Pauline bruist van de energie om er een mooie show van te maken.

 

Zangeres Manon Gelevert komt uit Noordwijk en is 19 jaar oud. Manon volgt vanaf haar 12e jaar elke week zangles en speelt piano. Daarnaast studeert ze musical aan de Dutch Academy of Performing Arts in Zoetermeer. Ze heeft al vele optredens gedaan o.a. in 2011 ‘de Stem van de Bollenstreek’. Naast solo optredens treedt ze ook op met haar band Mais Non. Het muzikale motto van Manon is ‘een dag niet gezongen is een dag niet geleefd’. Dat belooft wat voor 25 mei!

 

Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een onvergetelijke avond van te maken. Vanaf 20.00 uur bent u welkom in ‘De Schelft’ in Noordwijkerhout. De toegang is gratis en het belooft een spektakel te worden!